Alcoa Dura-Bright alufelni

KERÉKTÁRCSÁK,

melyekben megbízhat!

Alcoa keréktárcsák, Dura-Bright alufelni

A legjobb megoldás vállalkozása számára

Az Alcoa® keréktárcsák egyetlen tömör alumíniumtömbből készülnek kovácsolással. A tömböt 8000 tonnás préseléssel kovácsolják kerék formájúra. A kovácsolást követően hőkezeléssel biztosítják a keréktárcsák maximális mechanikai ellenállóságát. Az Alcoa Wheels kovácsolási eljárása során az alumínium szemcseáramlását a keréktárcsa formájához illesztik, különös tekintettel a tárcsa és a perem találkozásának kritikus területére. Ezzel az eljárással egyedülállóan erős kovácsolású keréktárcsát kapunk, amely a legnagyobb követelményeket felállító teszteken is helytáll.

Utolérhetetlen kovácsolt erő

Erősebb és tartósabb, mint az acél. Az Alcoa Wheels préskovácsolt alumínium keréktárcsák szó szerint erősebbek az acélnál.

A terhelésvizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy az Alcoa® keréktárcsák 5-ször erősebbek az acélnál. A préskovácsolt Alcoa® keréktárcsa 71 200 kg-os terhelés hatására deformálódik, míg az acél keréktárcsák már 13 600 kg-os terhelésnél deformálódni kezdenek.

Alacsonyabb tömeg

Ha acélról Alcoa Wheels alumíniumra vált, könnyedén csökkentheti akár 47%-kal is a tömeget (a kerékmérettől függően).

A kerékmérettől függően akár 51%-os megtakarítás kerekenként. 204 kg megtakarítás egy 2 tengelyes tehergépjármű / 3 tengelyes utánfutó kombináció esetén. Nagyobb rakodási kapacitás minden úton.

Költségcsökkentő

Üzemanyag-takarékosság, CO2 csökkenés, gumiabroncsok teljesítményének növelése.

Az alumínium vezetőképessége 3-szor jobb az acélénál, így jobban elvezeti a hőt, melynek eredménye:

  • Kisebb gumikopás
  • Hosszabb élettartamú fék és felfüggesztés

Még több információra van szüksége az ALCOA keréktárcsákkal kapcsolatban?

Lapozzon bele a kiadványba.

ALCOA WHEELS
KERÉKTÁRCSÁK FELÜLETE

Dura-Bright® EVO

NAGYSZERŰ KÜLSŐ, EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

Az Alcoa Wheels keréktárcsák a szabadalmaztatott Dura-Bright® EVO felületkezeléssel is elérhetőek, ami még polírozás nélkül is évekig fényes és csillogó kerekeket jelent. A karbantartás rendkívül egyszerű, hála a különleges alumínium felület még jobb védelmének. A Dura-Bright® EVO kerekek 2-estől 12-es pH értékig ellenállnak a tisztítószereknek.

Az Dura-Bright® kerekek tisztítása

Nincs egyszerűbben karbantartható kerék, mint egy Dura-Bright® keréktárcsa. Mindössze 6 lépést kell követnie a csodálatos kerekekhez.

Alcoa Dura-Bright alufelni
A Dura-Bright® nem egy bevonat, hanem egy felületkezelés, amely behatol az alumíniumba, és a keréktárcsa szerves részévé válik. A hagyományos bevonatokkal ellentétben ez nem verődik le, nem reped, nem hámlik le és nem korrodálódik.
dura-bright-bevonat-02

LVL ONE®

MÉG SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐBB MEGOLDÁSOK ÜGYFELEINKNEK

Az Arconic fejlett LvL ONE® megmunkálási technológiája fényes felületet eredményez. A LvL ONE® egyenletesebb és fényesebb felületet jelent, mint a csiszolt, de a szokásos lépésekkel karbantartható. Ha fényes felületet szeretne, polírozásra van szükség. Ugyanakkor a keréktárcsa nagyszerűen mutat, és ugyanazokkal az előnyökkel jár, mint a többi Alcoa Wheels felület.

Az LVL ONE® kerekek tisztítása

Nincs egyszerűbben karbantartható kerék, mint egy Dura-Bright® keréktárcsa. Mindössze 6 lépést kell követnie a csodálatos kerekekhez.

TARTOZÉKOK

ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁKHOZ

Miért használjak Alcoa Wheels tartozékokat?

  • Az Alcoa Wheels keréktárcsáinak karbantartása, hogy megőrizze azok lehető legjobb állapotát, alapvető fontosságúnak kell lennie.
  • Az Alcoa Wheels tartozékok több éves fejlesztés és speciális kiválasztás eredménye, hogy segítsen a keréktárcsák lehető legjobb állapotának megőrzésében, és a hosszú élettartam biztosításában.
  • Minden tartozékunk elérhető a hivatalos Alcoa Wheels kereskedőkből álló kiterjedt hálózatunkból.

Az Alcoa Wheels keréktárcsák tökéletesen
illenek az Ön üzleti tevékenységéhez

Az Alcoa Wheels préskovácsolt alumínium keréktárcsái minden haszongépjárműhöz
elérhetőek, és minden szállítási feladatra alkalmasak.
Az alábbi táblázatból láthatja, hogyan segítheti az Alcoa Wheels a munkáját.